Εκτύπωση αυτής της σελίδας

''Πέταξε το γάντι''
ο Μάκης Βουδούρης
στον Γ. Χριστόπουλο


Πολιτικό ''καζάνι που βράζει'' από το πρωί ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου μετά τη συνέντευξη - ''χειροβομβίδα'' του Γιώργου Χριστόπουλου στην εφημερίδα ''ανατολική ακτή'' με την οποία προαναγγέλλει επισήμως τη διεκδίκηση της δημαρχίας στις δημοτικές εκλογές του 2019!

Σε ερώτηση ποιές οι σχέσεις του με τον Μάκη Βουδούρη ο κ. Χριστόπουλος απάντησε:

''Η συμμετοχή σε μια δημοτική παράταξη δεν είναι μια τυπική πράξη. Ο κ. Βουδούρης έχει επιλέξει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα μια μοναχική πορεία, η οποία του επιτρέπει να συμμετέχει στο δημοτικό συμβούλιο και να εκφράζει τις προσωπικές του θέσεις και απόψεις. Είναι σεβαστή η επιλογή του και θα κριθεί από τους συμπολίτες μας.''

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr με τον κ. Βουδούρη, ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ραφήνας Πικερμίου σχολίασε. ''Ο κ. Χριστόπουλος ισχυρίζεται ότι ακολουθώ μοναχική πορεία στο Δ.Σ. Απαντώ, ότι αφού δεν πατάνε στο ΔΣ τα άλλα δύο μέλη της παράταξης, εγώ να μην εκφράζω την αποψή μου; Ο επίσημος πίνακας είναι η απόδειξη! Στο μέλλον θα πούμε και άλλα ενδιαφέροντα για την εξαφάνιση του 23% των εκλογών του 2014! Περιμένω απάντηση από τον κ. Χριστόπουλο για την διάλυση του 23% και την παράδοση των θέσεων στην αξιωματική αντιπολίτευση".

Σύμφωνα με τον επίσημο πίνακα του κ. Βουδούρη τα έτη 2014 (από τον Σεπτέμβριο στη νέα δημαρχιακή θητεία) έως και το 2017 - δεν υπάρχουν ακόμη τα στοιχεία για το 2018 -''πρωταθλητές στις απουσίες στις συνεδριάσεις είναι ο τέως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της παράταξης ''Συμμαχία Δημιουργίας'' που παραιτήθηκε Θανάσης Αδαμόπουλος με ποσοστό απουσιών 62%, ομοίως με 62% ο Γιώργος Χριστόπουλος επικεφαλής της παράταξης ''Δημοτική Αλλαγή'' και ο Γιώργος Γιάννακας επίσης της παράταξης "Δημοτική Αλλαγή''.