iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Οδηγός ΙΧ έδειρε
εργάτη απορριμματοφόρου
γιατί καθυστερούσε...


Ένα απίστευτο περιστατικό βίας και μάλιστα μέρα μεσημέρι, στη μέση κεντρικού δρόμου, συνέβη στο κέντρο της πόλης της Καβάλας.

Ένας διμηνίτης εργαζόμενος στον δήμο Καβάλας σε απορριμματοφόρο, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από οδηγό οχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost.gr, ο καυγάς ξεκίνησε νωρίτερα, καθώς -όπως αναφέρουν μαρτυρίες- ο οδηγός του οχήματος ζήτησε τον λόγο από το πλήρωμα του απορριμματοφόρου, επειδή τον… καθυστερούσε.

Ο εργαζόμενος απάντησε στον οδηγό του οχήματος, ο οποίος εξοργίστηκε ακόμh περισσότερο και ακολούθησε το απορριμματοφόρο. Στην επόμενη στάση του στην οδό Κουντουριώτου κατέβηκε από το όχημα και άρχισε να χτυπάει τον άτυχο εργαζόμενο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών.

Το υπόλοιπο πλήρωμα του απορριμματοφόρου χώρισε τους δύο άντρες, με τον εργαζόμενο να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Καβάλας και να νοσηλεύεται με κακώσεις και μώλωπες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, με τον δράστη να διαφεύγει, ενώ με την υπόθεση ασχολείται το Τμήμα Τάξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Πηγή: kavalapost.gr