Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δικάζεται ο Θ. Πάγκαλος
για το ''κοπρίτες
δημόσιοι υπάλληλοι''


Την Παρασκευή 11 Μαίου κάθεται στο εδώλιο του 7ου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης μετά από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Αφορμή οι χαρακτηρισμοί «κοπρίτες» και «κοπανατζήδες» που είχε αποδώσει σε δημοσίους υπαλλήλους και συνδικαλιστές κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕ-ΟΤΑ:

«… ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε εκπομπή στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Βήμα FM», στις 11 Νοεμβρίου 2014 είχε αποκαλέσει κατ’ επανάληψη τους Δημοσίους Υπαλλήλους «κοπρίτες» και «κοπανατζήδες» βάλλοντας και κατά των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων. «Γιατί να μην αξιολογηθούν οι κοπρίτες που απουσιάζουν κατά δεκάδες χιλιάδες από τα γραφεία τους; Όλοι είναι κοπανατζήδες! Οι μισοί την κοπανάνε και οι άλλοι μισοί είναι εκεί. Είναι Δημόσιο αυτό; Και γιατί να μην το αξιολογήσουμε; Όλοι είναι στο σύστημα που δεν καταδικάζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και δεν εξοβελίζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και τα συνδικαλιστικά όργανα καλύπτουν τους κοπρίτες που δεν θέλουν την αξιολόγηση», είχε πει.