Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έξτρα καρέκλες
στην εκδήλωση
των Τριγλιανών


Κατάμεστη η αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου για την έκθεση φωτογραφίας από το προσωπικό αρχείο του Ανδρέα Κεχαγιόγλου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας με την ευγενική παραχώρηση του χώρου από τον δήμο και τον ΔΟΠΑΠ. Οι φωτογραφίες ήταν αποκλειστικά από τα εναπομείναντα σπίτια του οικισμού που κατοικούσαν οι Τριγλιανοί στη Ραφήνα. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος των Τριγλιανών Γιώργος Κικής, ενώ συγκίνησε με την ανθρώπινη ομιλία του ο πρώην δήμαρχος Ανδρέας Κεχαγιόγλου.

Στη συνέχεια μίλησε και παρουσίασε τις φωτογραφίες ο αρχαιολόγος Βασίλης Δημητριάδης, διδάκτωρ ιστορίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Ενδεικτικό της πετυχημένης πολιτιστικής εκδήλωσης ήταν ότι ερχόταν συνεχώς νέες καρέκλες, ενώ υπήρχαν και όρθιοι!

Διακρίναμε μεταξύ άλλων - και όπως πάντα ζητούμε συγνώμη αν διέλαθε κάποιος της προσοχής μας - τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς, τον τέως δήμαρχο και νυν γενικό γραμματέα του δήμου Βασίλη Πιστικίδη, την αντιδήμαρχο Δήμητρα Τσεβά, τον τέως γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Μισοκοίλη, τον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Μάκη Βουδούρη, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δαμιανό Φαφούτη, την τέως πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων Χριστίνα Παναγιώτου, τη νέα πρόεδρο του Λυκείου Ευδοξία Γκατσοπούλου, τον διευθυντή του ΔΟΠΑΠ Βασίλη Σπαντούρο, τον πρόεδρο της ένωσης επαγγελματοβιοτεχνών εμπόρων Ραφήνας Σπύρο Μαυρολέων, τον αντιπρόεδρο Γρηγόρη Τσίρο, τον θρύλο Νίκο Μουτσάτσο και τη φωτογράφο Κρις Χόφμαν (που ''ευθύνεται'' για μέρος των φωτογραφιών της έκθεσης).