iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

''Ουρλιάζουν'' οι
σειρήνες στο
Κόκκινο Λιμανάκι


Από τις 10 το πρωί (εδώ και δυόμισι ώρες αφού το ρεπορτάζ γράφεται στις 12.30) ''ουρλιάζουν'' οι σειρήνες συναγερμού σε σπίτι κάπου στο Κόκκινο Λιμανάκι.

Και λέμε κάπου γιατί η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr έψαξε με επιτόπιο ρεπορτάζ το θέμα που έχει αναστατώσει εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής, αλλά δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί το σπίτι που πιθανώς να έχει γίνει διάρρηξη. Πάντως βρίσκεται κάπου απέναντι από το συγκρότημα ''τα λουλούδια του Ευβοικού'' προς την πλευρά της θάλασσας. Ηχητικό μαγνητοφωνημένο μήνυμα που έχει ενεργοποιηθεί λόγω ύποπτων κινήσεων ενημερώνει με τη συνοδεία σειρήνας "είμαι ο φύλακας του χώρου, της τάδε εταιρίας σεκιούριτι και έσω ενημερώσει την αστυνομία που καταφτάνει. Εγκαταλείψτε τον χώρο αλλιώς θα συλληφθείτε". Το μήνυμα αυτό επαναλαμβάνεται δυνατά αμέτρητες φορές από το πρωί, χωρίς κανένα αποτέλεσμα έως αυτή την ώρα.

Ή είναι λάθος ενεργοποίηση συναγερμού λόγω τεχνικού θέματος ή όντως έχει συμβεί κάποιο περιστατικό, αλλά χωρίς να έχει επιληφθεί κανείς.