Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα πρώτα τραπέζια
''πίστα'' στο
πανηγύρι (εικόνες)


Γνωστές και αναμενόμενες οι παρέες που κάθισαν στα δύο πρώτα τραπέζια - ''πίστα'' στο πανηγύρι της Αναλήψεως στο παλιό γήπεδο της Διασταύρωσης.

Στο τραπέζι της Δημοτικής Αρχής φυσικά ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς ευδιάθετος και ορεξάτος καθώς ''χτύπησε'' δύο καλαμάκια, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, ο γραμματέας του ΔΣ Μάκης Βουδούρης, ο γενικός γραμματέας του δήμου και τ. δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Καλφαντής και Αντώνης Παλπατζής και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πικερμ΄πιου Άρης Μπουράνης. Δεν ξέρουμε αν η παρέα διευρύνθηκε αργότερα γιατί δεν μείναμε ως το τέλος.

Δίπλα στο τραπέζι της μείζονος αντιπολίτευσης, ο επικεφαλής Δαμιανός Φαφούτης, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ξηντάρας με τους γιούς του, η Ματίνα Σκουλαρίκη επίσης με τους γιούς της, ο επιλαχών δημοτικός σύμβουλος κ. Ζαφειράκης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Ζαφειρόπουλος μετά της συζύγου του και ο νεοεκλεγείς στο ΔΣ της ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας Πικερμίου Δημήτρης Αντωνάκος.

Λίγο μακρύτερα οι ''εκπρόσωποι'' της Τριγλίας ο Κώστας Κοζής, ο Νίκος Αντωνιάδης με τη Μαρία Πηλού, η Κατερίνα Παπαδοπούλου νκαι ο κόουτς Ανδρέας Ντερτινής.