iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Ποιοί ''έκλεψαν
την παράσταση''
στο λιμάνι (εικόνες)


Και ποιός δεν ήταν στο λιμάνι για την υποδοχή των ιερών λειψάνων του Αγίου Νικολάου. Με κίνδυνο για ακόμη μία φορά να παρεξηγηθούμε επειδή θα θεωρεί (πολύ κακώς) ότι το κάναμε σκόπιμα να τον ξεχάσουμε, ας ξεκινήσουμε με τη βασική φωτογραφία της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr. Οι αντιδήμαρχοι Ραφήνας Πικερμίου Σάββας Αραπκιλής και Αντώνης Παλπατζής όλο χαμόγελα, πίσω τους διακρίνεται ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος. Θεωρούμε επιτυχία το ενσταντανέ αυτό για να ''ευλογήσουμε τα γένια μας''. 

Επίσης (τυχαία η σειρά όπως θυμόμαστε) οι έτεροι αντιδήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά και Παναγιώτης Καλφαντής, ο γενικός γραμματέας του δήμου και τ. δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης από τη μείζονα αντιπολίτευση η δημοτική σύμβουλος Σίσσυ Κατσούδα συνοδευόμενη από τον Κυριάκο Κόκκινο, ο Γιώργος Χριστόπουλος με ομπρέλα ανά χείρας και ο Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Παροικάκης, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, η πρόεδρος της ΤΟ ΝΔ Δέσποινα Γκικάκη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ αν. Αττικής Ανδρέας Γλαβάς, ο νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΔ Παναγιώτης Γαβριήλ, η δημοσιογράφος Χαρά Ξανθή και ο μετεωρολόγος Νίκος Καντερές. 

Αφήσαμε για το τέλος την πιό δημοσιογραφική. Ακριβώς την ώρα που πατάει το πόδι του στο λιμάνι (με το δεξί κυριολεκτικά) ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, με γραβάτα παρακαλώ ένεκα ημέρας (σπάνια συλλεκτική εμφάνιση).