Εκτύπωση αυτής της σελίδας

''Ηλεκτροπληξία'' στη
Νέα Δημοκρατία
Ραφήνας Πικερμίου


Περιμένουμε - από τις σπάνιες φορές - με τόσο μεγάλη δημοσιογραφική περιέργεια, την έκθεση του αστυνομικού Τμήματος για το τι ακριβώς συνέβη στην πολύκροτη υπόθεση με τη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα γραφεία της τοπικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Κι αν στην αρχή η υπόθεση έμοιαζε με ''κουτσομπολιό του καφενείου'', η αλήθεια είναι πως εξελίσσεται σε ένα σοβαρό γεγονός, χωρίς να μπορεί να προσπεράσει κανείς και το αμιγώς πολιτικό του σκέλος. Όπως και νάχει θα πρέπει και οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και οι πολίτες να μάθουν τι ακριβώς συνέβη. Όλο το παρασκήνιο, αλλά και τις εξελίξεις - και αν υπάρχουν οι όποιες ευθύνες να αποδοθούν εκεί που πρέπει. Γιατί πολιτικές ευθύνες ή έστω ''δάχτυλος'' είναι αδύνατον αν μην υπάρχουν. 

Στο επίκεντρο του πολιτικού ''κυκλώνα'' βρίσκεται η πρόεδρος Δέσποινα Γκικάκη, η οποία με το ''καλημέρα'' της δεύτερης θητείας της αντιμετωπίζει αυτό το - επαναλαμβάνουμε - σοβαρό γεγονός ,που έχει θορυβήσει ακόμη και τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.