iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Στο φιλόξενο La Sera
οι αποστολές ΠΑΟ
και Eθελοντές Unicef


Και μόλις τελείωσε το υπέροχο ποδοσφαιρικό ματς στο γήπεδο της Ραφήνας για τα δικαιώματα των παιδιών Επίλεκτοι Εθελοντές της παγκόσμιας Unicef με τους βετεράνους του Παναθηναικού το La Sera φιλοξένησε τις δύο αποστολές.

Ένας Παναθηναικός κι ένας Oλυμπιακός με περίσσια ευγένεια τίμησαν τις δύο ομάδες κάνοντας το τραπέζι. Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος και ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου (που διέπρεψε στο παιχνίδι ως λίμπερο θυμίζοντας τα νιάτα του στην Τριγλία) Γιώργος Χαχολάκης έκαναν αυτό που έπρεπε στους θρύλους του Γουέμπλει, αλλά και τους νεότερους. Ο ''στρατηγός" Μίμης Δομάζος είχε μία υποχρέωση και δεν έδωσε το παρών, αλλά ευχήθηκε καλή διασκέδαση σε όλους. 

Οι βετεράνοι του ''τριφυλλιού'' ευχαρίστησαν για την άψογη φιλοξενία τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου για το γήπεδο και όλα όσα έπρεπε να γίνουν, τους δύο αμφιτρύωνες της βραδιάς κυρίους Λουκάτο και Χαχολάκη, αλλά και την ομάδα των Επίλεκτων Εθελοντών για την ποιότητα του παιχνιδιού τους.

Οι παίκτες των δύο ομάδων αφού απόλαυσαν τις πίτσες του La Sera είχαν δικαίωμα και για μία μπίρα (ως αθλητές) και τσούγκρισαν τα ποτήρια, ανανεώνοντας - με το καλό - το εθιμοτυπικό ματς για τον Μάιο του 2019!

Αναλυτικό ρεπορτάζ και αποκλειστικές φωτογραφίες το πρωί της Τρίτης. Μπήκαν και πολιτικά ''γκολ''. Υπομονή...