Εκτύπωση αυτής της σελίδας

''Στη σέντρα''
Πατούλης, Μπουρνούς
και Λιβαθινός (εικόνα)


Γνωστός ποδοσφαιρόφιλος, αλλά και με ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά ο πρόεδρος της Κεντρικής ένωσης Δήμων Ελλάδας, πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών, δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Πατούλης έδωσε το παρών στο ματς Παναθηναικός - Εθελοντές Unicef στη Ραφήνα.

Ο κ. Πατούλης έφτασε στο γήπεδο μαζί με τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς και αμέσως έγινε ''πηγαδάκι'' με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Μαραθώνα Σπύρο Λιβαθινό τους οποίους συνδέει φιλία. Ο κ. Πατούλης ''έσταζε μέλι'' και για τους δύο (για τον κ. Λιβαθινό εκτίμησε ότι αν είναι τελικά υποψήφιος δήμαρχος και εκλεγεί θα κάνει σπουδαία δουλειά ''όπως και στα γήπεδα'' ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του). Μάλιστα στον χαιρετισμό του πριν παραδώσει την τιμητική πλακέτα στον Μίμη Δομάζο, εξήρε το έργο της Δημοτικής Αρχής απευθυνόμενος στον δήμαρχο κ. Μπουρνούς και τον τ. δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη. 

Λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη του ματς ο αρχηγός των Επίλεκτων Αργύρης Κωστάκης έριξε την ιδέα οι τρεις αυτοδιοικητικοί να κάνουν συμβολικά τη σέντρα. Όπως κι έκαναν με χαρά, όπως βλέπετε στη φωτογραφία της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr.