Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προμηθευτείτε τις
κάρτες στάθμευσης
κατοίκου Ραφήνας


Για όσους έχουν ξεχαστεί και φέτος το καλοκαίρι ισχύει η ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο της Ραφήνας και τους πέριξ δρόμους.

Ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου προμηθεύει στην είσοδο του δημαρχείου με δύο υπαλλήλους να εξυπηρετούν, τις κάρτες μόνιμου κατοίκου, με χρώμα ανάλογα το πού μένει κάποιος. Οι κάρτες είναι μονοετούς και τριετούς διάρκειας αντί 3 και 7 ευρώ αντιστοίχως. Δηλαδή αν κάποιος αγοράσει κάρτα των 7 ευρώ θα είναι ήσυχος έως και το καλοκαίρι του 2020! Οι χρωματισμοί της κάρτας αναλόγως επίσης που κατοικεί κάποιος στο κέντρο ή στα προάστια. 

Πρέπει να έχετε μαζί σας την παλιά κάρτα που έχει λήξει (ακόμη κι αν έχετε αλλάξει αυτοκίνητο στο μεταξύ), ή λογαριασμό ύδρευσης, τηλεφώνου ή ηλεκτρικού με το ονομά σας στη διεύθυνση ή συμβόλαιο σπιτιού αν νοικιάζετε πάλι στο ονομά σας.

Η εξυπηρέτηση είναι άμεση σε πέντε λεπτά. Κάνετε αίτηση, πηγαίνετε στον ευγενέστατο κ. Μουλάκη στην αρμόδια υπηρεσία στο ισόγειο, από εκεί στο Ταμείο, πληρώνετε, παίρνετε την απόδειξη, τη δείχνετε στη ρεσεψιόν και παραλαμβάνετε την πλαστικοποιημένη κάρτα σας που πρέπει να έχετε στο παρμπρίζ του ΙΧ.

Βέβαια το ελληνικό δημόσιο δεν θα μπορούσε να είναι τέλειο, αυτό είναι ανέφικτο. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις δεν υπάρχετε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή! Είτε ο αριθμός πινακίδας είναι λάθος, είτε το αυτοκινητό σας φαίνεται να ανήκει σε άλλον ιδιοκτήτη! (Αυτό πάθαμε κι εμείς και ταλαιπωρηθήκαμε λίγο παραπάνω, αλλά είχε και την αστεία πλευρά του). Δεν πειράζει. Τέλος καλό, όλα καλά.

Σημασία έχει η προμήθεια της κάρτας για τους δύσκολους μήνες του καλοκαιριού που η Ραφήνα λόγω λιμανιού θα γίνει τενεκεδούπολη!