iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Στόχος επιτήδειων
το σπίτι του
Βαγγέλη Μπουρνούς;


Πέπλος μυστηρίου καλύπτει το περιστατικό που διαδραματίστηκε τα ξημερώματα, κατά δήλωση του, στο σπίτι του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου.

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr υποστήριξε πως βγαίνοντας από το σπίτι του, είδε παραβιασμένο το κυτίο  που βρίσκονται τα ρολόγια της ΔΕΗ, διαπιστώνοντας πως το ένα από αυτά, που είναι ανενεργό, είχε ''πειραχτεί'' ώστε να δείχνει ενεργό.

Αφού κατήγγειλε το περιστατικό στην ΔΕΗ και συνεργείο κατέγραψε το περιστατικό ο κ. Μπουρνούς ανέβασε στο fb ένα σχόλιο ''καταπέλτη''.

Καρικατούρες, μάγισσες, καραγκιόζηδες και κολητήρια, ξωτικά και άλλα τινά, είναι μόνο μερικές από τις φιγούρες που συναντά κάποιος στη διαδρομή της ζωής.
Αλλα τι να πει κανένας όταν η μάγισσα έχει κορνιζάρει το πρώτο χιλιάρικο που πήρε άκοπα και το προσκυνά κάθε ημέρα.
Ε λοιπόν εγώ στη ζωή μου δεν προσκύνησα και δεν πρόκειται να προσκυνήσω το χρήμα ούτε τους υπηρέτες του.
Την αφήνω να σηκώνει το ραβδάκι που λυγίζει από το "βάρος" της ανηθικότητας σε κάθε επίπεδο που εκπέμπει. 
Επίσης διαφέρω από αυτούς που όταν βλέπουν το άλογο να προηγείται εμφανίζονται φίλαθλοι φανατικοί, αλλά εξαφανίζονται στα δύσκολα, αφήνοντας μόνους αυτούς που στηρίζουν τη σημαία που "λερώνουν".
Επίσης να πω στους αχρείους που σκέφτηκαν ότι μπορεί να με σπιλώσουν, ότι εγώ όταν έχω ένα μετρητή κομμένο, είναι πραγματικά κομμένος και όσο για τη διάρρηξη του ερμαρίου μου και την παραβίαση του μετρητή για να ενοχοποιηθώ έγιναν οι σχετικές ενέργειες και οι αναφορές.
Δεν τους φοβάμαι, ούτε εκβιάζομαι και δεν θεωρώ καθ'οποιονδήποτε τρόπο ότι εκφράζουν τους απλούς ανθρώπους που έχουν ιδεολογία ανιδιοτελή.
Κατά τα λοιπά καλημέρα σε όλες και όλους.