iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Τι είπε στην
κ. Γκικάκη ο διευθυντής
του ΔΕΔΔΗΕ


Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος για το ζήτημα με τη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Ραφήνας Πικερμίου της Νέας Δημοκρατίας.
Οι σημερινές ειδήσεις μία ημέρα πριν μπει ο Ιούνιος κι ενώ το θέμα σοβεί εδώ και δέκα ημέρες χωρίς επίσημη γραπτή ανακοίνωση του κόμματος είναι δύο. Κατά πάγια τακτική η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr μεταφέρει μόνο επίσημες ανακοινώσεις ή δηλώσεις από υπεύθυνα χείλη.
Πρώτη. Το αστυνομικό πόρισμα του Τμήματος Ραφήνας δεν διαπίστωσε διάρρηξη ή παραβίαση της κεντρικής πόρτας εισόδου στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Συνεπώς όποιος μπήκε, άνοιξε κανονικά με κλειδί και προφανώς οι τεχνικοί της ΔΕΗ προχώρησαν στη διακοπή ρεύματος. Το ποιοί είχαν κλειδί εκτός του ιδιοκτήτη και του ενοικιαστή δεν είναι δημοσιογραφική δουλειά.
Δεύτερη. Η πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Δέσποινα Γκικάκη με την οποία επικοινωνήσαμε μας δήλωσε επισήμως ότι το πρωί επισκέφθηκε τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ ανατολικής Αττικής στο γραφείο του στο Κορωπί και συζήτησαν το θέμα. Ο διευθυντής (κατά δήλωση της κ. Γκικάκη) της είπε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ίδια και δεν έχει ευθύνη, ενώ έως αύριο θα σταλεί και απαντητικό έγγραφο στη βουλή μετά την ερώτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την επίμαχη υπόθεση.
Θα θυμούνται οι τακτικοί αναγνώστες μας το ρεπορτάζ προ τριών ημερών με τίτλο "Μπορεί να μαζευτεί το θέμα της Ν.Δ.;". Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν αποκλείεται η υπόθεση σύντομα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Είτε με αυτεπάγγελτη παρέμβαση είτε μέσω μήνυσης. Η μήνυση είτε από την κ. Γκικάκη, είτε από άλλο πρόσωπο.
Θα το παρακολουθούμε από κοντά.