Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Β. Μπουρνούς:
Όχι ''κόλπα'' με
τα αδέσποτα


Στο επίκεντρο αντιπαράθεσης της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου, βρέθηκε το θέμα με τα 170 αδέσποτα σκυλάκια που φιλοξενούνται στο καταφύγιο. 

Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου απάντησε στον κ. Βασιλόπουλο που έθεσε θέμα, ότι όντως ο δήμος ζήτησε την ολιγοήμερη συνδρομή εταιρίας προκειμένου να σιτιστούν τα σκυλιά, τα οποία όπως τόνισε - και αυτό είναι πολύ σημαντικό - αυξήθηκαν  κατά 40 σε σχέση με το 2017. Από 130 δηλαδή είναι πλέον 170. Ο Βαγγέλης Μπουρνούς αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να γίνει απ ευθείας ανάθεση στο θέμα των ζωοτροφών αλλά πρόχειρος διαγωνισμός, ο οποίος όμως δέχθηκε ενστάσεις κι έτσι υπήρξε καθυστέρηση.

Ο κ. Μπουρνούς αφού εξήρε και τη συμβολή του κ. Μώρου στην εξεύρεση λύσης, υπενθύμισε την υπεράνθρωπη προσπάθεια του υπαλλήλου Βασίλη Παπαντωνίου, ο οποίος εργάζεται 365 ημέρες τον χρόνο για να φροντίζει με πραγματική αγάπη τα σκυλιά. Σε αυστηρό ύφος υπογράμμισε ότι ο δήμος δεν συμμετέχει σε κόλπα μικροπολιτικής και το γεγονός με τις φωτογραφίες βάζει τη Δημοτική Αρχή σε σκέψεις...

Ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος, αρχικά επικαλέστηκε φωτορεπορτάζ... Γερμανικής ιστοσελίδας με τίτλο "εφιάλτης χωρίς τέλος για σκυλιά που τρώνε ψωμί». Ο κ. Βασιλόπουλος μάλιστα σε δελτίο Τύπου κάνει λόγο για ρεζίλι της Δημοτικής Αρχής και αδιαφορία στο θέμα των ζώων.