Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΔΕΑΑΠ θα
μηνύσει τον
Α. Βασιλόπουλο;


Σε δελτίο Τύπου της ΔΕΑΑΠ - ΜΑΕ που υπογράφουν ο πρόεδρος Ελευθέριος Συντριβελόπουλος Κονταρίνης και η διευθύνουσα σύμβουλος Βασιλική Μπέκα, επισημαίνεται ότι η προσπάθεια δημιουργίας  ψευδών εντυπώσεων, μέσω αποσπασματικής ενημέρωσης, για μικροπολιτικούς - λαϊκίστικους σκοπούς έχει και τα όρια της!

Σε ό,τι αφορά στην ΔΕΑΑΠ –ΜΑΕ ,  την διαγωνιστική διαδικασία εκμίσθωσης του αναψυκτηρίου  στο Πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα και τη  δυσφήμιση της εταιρίας  από τους ισχυρισμούς του Κ. Βασιλόπουλου, η απάντηση θα δοθεί  δια της  νόμιμης οδού,  όπου θα κληθεί  να αποδείξει τα όσα αναληθώς ισχυρίζεται 

Ωστόσο ο κ. Βασιλόπουλος οφείλει να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:

-Η σχετική απόφαση του Δ.Σ της ΔΕΑΑΠ-ΜΑΕ λήφθηκε κατά παράβαση του νόμου?

-Υπήρξε ουσιώδης μεταβολή της διακήρυξης στους  όρους που έθεσε το Δ.Σ?

-Απαξιώθηκε  ακίνητο του  Δήμου?

-Θα ήταν καλύτερα το αναψυκτήριο να παραμείνει κλειστό υποκείμενο στις φθορές του χρόνου και τους βανδαλισμούς αγνώστων?

-Οι προσφορές στην τρίτη και τελευταία φάση της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας  ήταν μία, όπως υπονοείται από την ανακοίνωση του κ. Βασιλόπουλου ή περισσότερες ? Γιατί σκοπίμως αποκρύπτει  ότι προκρίθηκε η πιο συμφέρουσα προσφορά για την εταιρία και τον Δήμο, η οποία δεν διαφέρει από αυτήν της διακήρυξης ήτοι 1,.500,00 Ευρώ σε μηνιαία βάση?

-Γιατί ο ίδιος ως όφειλε από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου  ουδέποτε προσήλθε στα γραφεία της ΔΕΑΑΠ - ΜΑΕ  για σχετική ενημέρωση του, προκειμένου να έχει σαφή γνώση της όλης διαγωνιστικής διαδικασίας,  αλλά επιδίδεται σε πόλεμο εντυπώσεων δια του ηλεκτρονικού τύπου?

Η ΔΕΑΑΠ - ΜΑΕ  σε έκτακτη συνεδρίαση του  ΔΣ της , θα αποφασίσει για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν με μοναδικό γνώμονα τη διασφάλιση των συμφερόντων και του καλού ονόματος της εταιρείας.

Η παρούσα διοίκηση της ΔΕΑΑΠ –ΜΑΕ  πορεύεται    με κριτήρια νομιμότητας και διαφάνειας κι έτσι θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της θητείας της.                        Επιτέλους υπάρχουν και έντιμοι  άνθρωποι σε αυτή την χώρα !