Εκτύπωση αυτής της σελίδας

''Καρφί'' για τα
παγκάκια του πάρκου
από τον Β. Μπουρνούς


Φωτορεπορτάζ τοπικής ιστοσελίδας για τα παγκάκια στο πάρκο Καραμανλή προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου.

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς σε αναρτησή του στο fb  με έντονο ροζ ράστερ μάλιστα, γράφει "παρακαλώ το rpn.gr να απευθυνθεί στον ΟΛΡ από τον οποίο αμείβεται για τις καλύψεις του.

Προφανώς αν αντιληφθήκαμε σωστά, ο κ. Μπουρνούς επισημαίνει πως η ευθύνη της επισκευής στα παγκάκια ανήκει στον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας και όχι στον δήμο

Σημειώνουμε για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν το δημοσίευμα, ότι αναφέρει τα εξής.

Έπειτα από όλα όσα ακούγονται για τα εγκαίνια του Πάρκου Καραμανλή, ή τέλος πάντων της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί , δημότης μας ενημέρωσε για παγκάκια που είναι στο Πάρκο και βρίσκονται σε άθλια κατάσταση. Πήγαμε τα φωτογραφήσαμε και ευελπιστούμε η Δημοτική Αρχή , μετά την αναρτησή μας, να επέμβει άμεσα. 

Θεωρούμε ότι αποτελεί είδηση οτιδήποτε αναφορά το πάρκο Καραμανλή λόγω του θορύβου των τελευταίων ημερών, αλλά και των πολιτικών προεκτάσεων που έλαβε το θέμα. Και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε, για να μην υπάρχει η παραμικρή παρεξήγηση με άλλα μέσα ενημέρωσης.