Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όλα εντάξει με
τη βλάβη φωτισμού
στο Κ. Λιμανάκι


Όλα εντάξει με τη βλάβη φωτισμού στις λάμπες του δήμου στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι.

Μετά τη ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr ο πάντα σε κατάσταση "συναγερμού" αντιδήμαρχος Σάββας Αραπκιλής έστειλε τους ''κομάντος" της υπηρεσίας ηλεκτρολόγων, οι οποίοι αμέσως αντικατέστησαν περίπου είκοσι λάμπες οι οποίες έσβησαν από βλάβη μετά από κεραυνό κατά την προχθεσινή νεροποντή. Ο κεραυνός προκάλεσε πρόβλημα και σε ασφάλειες της περιοχής και το συνεργείο ηλεκτρολόγων αποκατάστησε και αυτή τη βλάβη.

Τέλος καλό όλα καλά και με την ευκαιρία να επισημάνουμε ότι ο δήμος, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι όλων των τομέων δεν είναι παντογνώστες ή "μάγοι" για να γνωρίζουν κάθε πρόβλημα που δημιουργείται. Συνεπώς οι πολίτες (ή και τα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει να ενημερώνουμε είτε τηλεφωνικώς είτε με ρεπορτάζ επ ουδενί καταγγελτικά) για ό,τι προκύπτει. Αν βέβαια ευθύνεται ο δήμος τότε ναι θα το στηλιτεύσουμε ως οφείλουμε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση με το Κ. Λιμανάκι δεν έφταιγε ο δήμος και μόλις έγινε γνωστό το πρόβλημα από ένα προφανές καλόπιστο ενημερωτικό ρεπορτάζ, η αρμόδια υπηρεσία το διόρθωσε. Και οι δύο κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Και οι δημοσιογράφοι και οι υπάλληλοι. 

Αν υπάρχουν κακοήθεις ή εμπαθείς πολίτες ή πολιτικοί οι οποίοι βλέπουν παντού "τέρατα" τότε αυτό δεν είναι πρόβλημα ούτε των ΜΜΕ ούτε του δήμου.