Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κι άλλη επιτυχία
του Τμήματος
Ασφαλείας Ραφήνας


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν μετά τη συλληψή τους από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας  -Πικερμίου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, δύο αλλοδαποί για κλοπή ελαστικών αυτοκινήτων.

Στις 9 Ιουνίου διέρρηξαν αποθήκη ελαστικών στο Πικέρμι και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της 1.500 ελαστικά, τα οποία όπως προέκυψε από την έρευνα, απέκρυψαν σε αποθήκη στο Κορωπί.Από τις περαιτέρω έρευνες στις οικίες τους, σε οχήματα και στην αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -519- ελαστικά, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν ως μέσα διάπραξης της κλοπής δύο φορτηγά, εκ των οποίων το ένα κλεμμένο, ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι δράστες συνελήφθησαν σε "χρόνο μηδέν". Η κλοπή έγινε 9 Ιουνίου και μετά από είκοσι ημέρες συνελήφθησαν! Ενδεικτικό είναι ότι επιστράφηκε στον παθόντα το 1/3 των ελαστικών, γεγονός που είναι σπάνιο σε κλοπές.

Η ομαδική δουλειά των αστυνομικών της Ασφάλειας Ραφήνας, με (λεπτομέρεια) πολλές ώρες βίντεο από κάμερες, ξενύχτι και πολύ παρακολούθηση! Άλλη μιά επιτυχία των ανδρών του τοπικού τμήματος Ασφαλείας υπό τον διοικητή αστυνόμο Β΄ Δημήτρη Δελτσίδη.