Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτυχημένη η
εκδήλωση των εμπόρων
Ραφήνας (εικόνες)


Μια σημαντική και ουσιαστική πάνω απ όλα εκδήλωση διοργάνωσε ο σύλλογος εμπόρων και επαγγελματιών Ραφήνας σε συνεργασία με το επαγγελματικό επιμελητήριο Αθηνών υπό την αιγίδα του δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Πάνω από τριάντα επαγγελματίες της περιοχής έδωσαν το παρών και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση της δράσης του επιμελητηρίου "μετατρέψτε την κρίση σε ευκαιρία ανάπτυξης".

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς καλωσόρισε τους εκλεκτούς καλεσμένους και τους εμπόρους, τονίζοντας ότι ο δήμος θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του εμπορικού κόσμου.

Ο επικεφαλής της επιτροπής αυτοδιοίκησης του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών κ. Μάνγκος αναφέρθηκε στη δράση "ανοικτά κέντρα εμπορίου", ενώ ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αθηνών και β' αντιπρόεδρος του επαγγελματικού επιμελητηρίου κ. Κουγιουμτζής εξήρε την προσπάθεια του τοπικού συλλόγου αλλά και του δήμου για τις ενημερωτικές δράσεις και την ενεργητικότητά τους. Τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Μαυρολέων επισήμανε ότι στόχος είναι η ανάπτυξη του τόπου. 

Στη συνέχεια παρουσίασε τη δράση ο υπεύθυνος επικοινωνίας του προγράμματος κ. Φλωράς ο οποίος σημείωσες πως προσπαθεί αυτό το πρόγραμμα να ρίξει φως στο σκοτάδι με ειδικούς και έμπειρους στον τομέα του εμπορίου.

Η κρίση δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια αλλά με ουσιαστική στήριξη της επιχειρηματικότητας ήταν η κοινή άποψη όλων των ομιλητών.

Διακρίναμε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου μεταξύ άλλων τον τ. δήμαρχο και νυν γ.γ. του δήμου Βασίλη Πιστικίδη, τους αντιδημάρχους Γιώργο Χαχολάκη και Αντώνη Παλπατζή, τη διευθύνουσα σύμβουλο της ΔΕΑΑΠ Βασιλική Μπέκα, τον αντιπρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Ραφήνας Γρηγόρη Τσίρο, τον πρόεδρο των εστιατόρων Αττικής Τζιοβάνι Δαβερώνη και τον πάντα δραστήριο Νίκο Αντωνιάδη από την "καλή καρδιά".