iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Μεθυσμένος τουρίστας
προσπάθησε να
κλέψει ασθενοφόρο!


Μεθυσμένος Βρετανός τουρίστας αποπειράθηκε να κλέψει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Ζάκυνθο! Και σαν να μην έφτανε αυτό προκάλεσε φθορές στο νοσοκομείο και χτύπησε γιατρό.

Ο τουρίστας αφού προκάλεσε ζημιές σε χώρο του νοσοκομείου του νησιού, κινήθηκε απειλητικά προς τους εργαζόμενους (γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς) και στη συνέχεια προσπάθησε να κλέψει το ασθενοφόρο, στο οποίο επίσης προκάλεσε αρκετές ζημιές, όπως γράφει το imerazante.gr. 

Ο τουρίστας ακινητοποιήθηκε με δυσκολία από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και τον μοναδικό υπάλληλο ιδιωτικής ασφάλειας και ακολούθως συνελήφθη από την αστυνομία, αφού πρώτα είχε καταφέρει να χτυπήσει ειδικευόμενη ιατρό.

Άλλος Βρετανός τουρίστας, επίσης υπό την επήρεια μέθης, διακομίστηκε από την αστυνομία στο νοσοκομείο αλλά μετά την αποχώρηση της Αστυνομίας, απειλούσε εργαζόμενους, χτύπησε τραυματιοφορέα, προσπάθησε να προβεί σε βανδαλισμούς στο κτίριο, αναστάτωσε νοσηλευόμενους στην Παθολογική κλινική που ανέβηκε, χτυπούσε το κεφάλι του στο πάτωμα και όποιος τον πλησίαζε γινόταν επιθετικός.