Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ραφήνα παρουσίασε
το βιβλίο της
Β. Μάρκου (εικόνες)


Σε αμερικάνικο στιλ όλοι κοντά - πάνελ και προσκεκλημένοι - παρουσιάστηκε από τις εκδόσεις ''Λυκόφως '' το μυθιστόρημα της δημοσιογράφου Βιργινίας Μάρκου "τρέξε να σωθείς" στο Ωδείο Μακτζώρτζ.

Το βιβλίο προλόγισαν ο τέως δήμαρχος και νυν γ.γ. Ραφήνας - Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, ο ιατρός και συγγραφέας Ευάγγελος Μαυρουδής, ο οποίος εντυπωσίασε με τη ρητορική του δεινότητα και τις ιστορικές γνώσεις του και η αρθρογράφος Αγγελική Ραγκούση.

Στην αίθουσα ήταν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δαμιανός Φαφούτης, η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καλλιτεχνούπολης Ειρήνη Σαρηκώστα, η αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Πικερμίου Έφη Μάτσου, η πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Δέσποινα Γκικάκη, οι κυρίες Ιφιγένεια Βαρδοπούλου και Χαρά Δεληγιάννη και ο τ. πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ και πρόεδρος του ΑΟΚ Γιώργος Δουβίτσας.

Το «τρέξε να σωθείς» είναι ένα μυθιστορηματικό θρίλερ που διαπραγματεύεται με καταιγιστικό ρυθμό κινηματογραφικής ταινίας αλλά και με διεισδυτικές ψυχολογικές αναλύσεις το εγκληματικό φαινόμενο της παιδεραστίας και της σεξουαλικής βίας που μαστίζει δυστυχώς την κοινωνία μας.