Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι λέει ο δήμαρχος
για την οδό Σκουζέ
στο Πικέρμι


Πολύς θόρυβος τις τελευταίες ημέρες για την οδό Σκουζέ στο Πικέρμι.

Πριν από λίγη ώρα ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb (δυστυχώς και τονίζουμε τη λέξη δυστυχώς για τους παλιούς δημοσιογράφους είναι οδυνηρό να αλιεύουν ειδήσεις από το fb, αλλά είναι μία σκληρή πραγματικότητα που πρέπει να αποδεχτούμε στωικά, είναι το παλιό "πεζοδρόμιο" του ρεπορτάζ που λέγαμε) ένα έγγραφο κι ένα κείμενο. Γράφει ο δήμαρχος:

Για τους κακοήθεις και αυτούς τους κατοίκους του Πικερμίου που κάποιοι σκοπίμως παραπλανούν, δίνω στη δημοσιότητα το έγγραφο (κατοίκου της συγκεκριμένης οδού), το οποίο διαβιβάστηκε αρμοδίως στην Τροχαία για έλεγχο της παραβατικότητας και το οποίο αναφέρεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας ως σχετικό στην εισήγηση της για δρόμο διπλής κυκλοφορίας και η δημοτική αρχή τόσο στο Τοπικό Συμβούλιο, όσο και στην Ποιότητα Ζωής που θα γίνει τη Τρίτη κάνει αρνητική εισήγηση.
Για τη δημοτική αρχή η οδός Σκουζε θα παραμείνει μονόδρομος.
Ας σταματήσουν κάποιοι για την μικροπολιτική να διαστρέφουν την πραγματικότητα και να παραποιούν την πραγματικότητα.
Με τη βοήθεια βεβαίως διαδικτυακού μέσου που μας... υπεραγαπά και φροντίζει για τη διάδοση των ανακριβειών.
Ας μην ξεχνούν ότι το μένος και το ψέμα δεν είναι καλός σύντροφος στη ζωή.

Το έγγραφο

Στο έγγραφο - αίτημα του δημότη με αριθμό πρωτοκόλλου 7234/768 που ανέβηκε στο fb του δημάρχου αναφέρεται.

Συνεχώς καθημερινά, εισέρχονται οχήματα αντίθετα στην Αλ. Σκουζέ από την Αγ. Χριστοφόρου προκειμένου να αποφύγουν το φανάρι της διασταύρωσης της Αγ. Χριστοφόρου με τη Μαραθώνος. Αποτέλεσμα της αντίθετης κίνησης στη Σκουζέ που κανονικά έχει κίνηση προς την Αγ, Χριστοφόρου, είναι τουλάχιστον τρία περιστατικά συγκρούσεων με ελαφρές ζημιές, εκνευρισμός των οδηγών, κανονικά και παρανόμως κινούμενων, οι οποίοι για άγνωστο λόγο διεκδικούν το δίκιο τους και το κυριότερο δημιουργείται κίνδυνος για τα παιδιά της γειτονιάς. Ελπίζω για την παρέμβαση των δημοτικών Αρχών προς τις Αστυνομικές Αρχές ώστε επιτέλους να αποκατασταθεί η ομαλή ροή της κίνησης και της τάξης.