iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

''Κάηκε'' η πλατεία
Ραφήνας από τους
Κρήτες (εικόνες)


''Τρικούβερτο'' γλέντι έχει στηθεί από τις 8 και μισή το βράδυ στην πλατεία της Ραφήνας.

Ο σύλλογος Κρητών γιορτάζει τα 20 χρόνια από την ιδρυσή του και η πλατεία "φλέγεται"! Πολύς ο κόσμος - Κρήτες και φίλοι της Μεγαλονήσου - που διασκεδάζουν με παραδοσιακή μουσική, ενώ η τσικουδιά ρέει άφθονη.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και εκ των ιδρυτών Πέτρος Βλαχάκης έκανε μιά σύντομη αναδρομή στην ιστορία του συλλόγου με ιδιαίτερη αναφορά στον πρωτεργάτη Δημήτρη Φραγκάκη, ο οποίος αργότερα τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα.

Τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος Δημήτρης Κατσουλάκης, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος και ο τ. δήμαρχος οι οποίοι επίσης τιμήθηκαν. Ο κ. Μπουρνούς αναφέρθηκε στα γραφεία που θα φιλοξενηθεί ο σύλλογος, ένα αίτημα χρόνων που υλοποίησε η Δημοτική Αρχή και προανήγγειλε ότι το φθινόπωρο θα στηθεί και η προτομή του μεγάλου Ελευθερίου Βενιζέλου. Λίγο αργότερα και ο κ. Πιστικίδης επισήμανε την προσφορά των Κρητών στον ελληνικό πολιτισμό.

Πολλές οι παρουσίες των επισήμων από την τοπική αυτοδιοίκηση και άλλους φορείς.

Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνο Μώρο, τους αντιδημάρχους Δήμητρα Τσεβά, Παναγιώτη Καλφαντή και Αντώνη Παλπατζή, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δαμιανό Φαφούτη, τον γραμματέα του ΔΣ Μάκη Βουδούρη, τους δημοτικούς συμβούλους Ανδρέα Βασιλόπουλο και Μύρωνα Τσαγκαράκη, τον πρώην πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Παύλο Μπατάλη, τον πρόεδρο του συλλόγου Τριγλιανών Γιώργο Κική, τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Σπύρο Μαυρολέοντα και τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο.