iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Χωρίς ειδήσεις για
λίγο η iselida.gr
λόγω ''μετακόμισης''


Ζητούμε συγνώμη και την κατανόηση των αναγνωστών της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr, καθώς για λίγες ώρες δεν θα υπάρχει ροή ειδήσεων. Η iselida.gr μεγαλώνει σε επισκεψιμότητα και είναι αδήριτη ανάγκη να ... "μετακομίσει".
Σπίτια ή γραφεία αλλάζουν οι άνθρωποι, σέρβερ (έτσι λέγονται) αλλάζουν οι ιστοσελίδες.
Το νέο μας "σπίτι" θα είναι πιο ευρύχωρο ώστε να μην έχουμε προβλήματα, καθώς ήμασταν φιλοξενούμενοι ως ''νεογέννηντη", μικρή ενημερωτική ιστοσελίδα σε έναν σέρβερ με άλλες ιστοσελίδες.
Για να μην σας κουράζουμε όμως με ανούσια πράγματα, κρατήστε ότι θα επιστρέψει η κανονική ροή ειδήσεων μετά το απόγευμα.
Έτσι - για την ιστορία που λέμε - ώστε να αντιληφθούν οι αναγνώστες μας για την έντιμη και άοκνη ανοδική υπερπροσπάθεια που κάνουμε, από τις 14 Σεπτεμβρίου πρώτη ημέρα λειτουργίας, έως και σήμερα έχουμε 9.600.000 "χτυπήματα" (έτσι λέγονται) και προσέξτε το σημαντικότερο: Δεν έχουμε πληρώσει ούτε ένα ευρώ, μα ούτε ένα ευρώ για πληρωμένα κλικαρίσματα ή like. 2.550.000 επισκέψεις από 14/9 έως 31/12/2017 και 7.050.000 επισκέψεις από 1/1 - 15/7/2018. Όσο για τα στοιχεία του τελευταίου διμήνου (Μάιος - Ιούνιος) είχαμε 2.380.000 χτυπήματα. Η μικρή ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr παλεύει με αξιοπρέπεια ανάμεσα σε  site "μεγαθήρια".
Δεν αναφέραμε αυτά τα στοιχεία για ''μαγκιά" ή φιγούρα, αλλά για να απολογηθούμε για τη διακοπή της ροής ειδήσεων, λόγω της αναγκαίας "μετακόμισης". Πιστεύαμε ότι θα μας έφτανε μια ''γκαρσονιέρα" αλλά χρειαζόμαστε "τριάρι"...