iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Σε χλιδάτο μπαρ
η γιορτή του
Ηλία Ψηνάκη (εικόνα)


Ο Ηλίας Ψινάκης... ξαναχτύπησε. Για τον δήμαρχο Μαραθώνα, λεφτά υπάρχουν, όπως φαίνεται.

Αυτό αποδεικνύει η πρόσκληση που έστειλε για... «τρελά σπασίματα στη Μύκονο».

Όχι δεν γιορτάζει την έξοδο από τα μνημόνια, ούτε το σπάσιμο της περιφέρειας Αττικής. Απλώς... γιορτάζει σήμερα.

Και όπως φαίνεται, τον Ηλία Ψινάκη δεν τον χωρούν τα στενά όρια του ταπεινού δήμου του οποίου προΐσταται. Για την ονομαστική του γιορτή λοιπόν, καλεί τους δημότες του στο πανάκριβο Nammos εκεί όπου το μπουκάλι σαμπάνιας ξεκινά από 7.000 ευρώ το μπουκάλι και φτάνει τις 120.000!

Αλλά για τον δήμαρχο Μαραθώνα αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Ετσι ο Ηλίας Ψινάκης καλεί τους φίλους του μετά τις 10:30 απόψε να γιορτάσουν παρέα του.

«Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να τα σπάσουμε μαζί αλά Ελληνικά. Την Παρασκευή 20 Ιουλίου στο Nammos στη Μύκονο. Σας περιμένω τρελά από τις 22:30,

Ηλίας Ψινάκης.

Dress code: Ο,τι γουστάρετε.

RSVP... (Repondez s’ il vous plait -παρακαλώ απαντήστε)» γράφει η πρόσκληση και αναφέρει ένα κινητό τηλέφωνο.

Το ακόμη καλύτερο, είναι ότι η απάντηση έπρεπε να σταλεί στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Δηλαδή στο δημόσιο e-mail του δημάρχου Μαραθώνος που αποτελεί δημόσια "περιουσία" και χειρίζονται εργαζόμενοι του δήμου πιθανότατα (ρωτάμε δεν ξέρουμε).

Η δε πρόσκληση είναι ένα αμάλγαμα κιτς με κάτι από ελληνική ταινία των σέβεντις: Δύο αγάλματα γυναικών στο φόντο, μια πίστα με πολύχρωμα λαμπιόνια όπου χορεύει ένας άντρας ζεϊμπέκικο επάνω σε σπασμένα πιάτα και πανέρια με γαρδένιες, ενώ την εικόνα ολοκληρώνουν δεξιά και αριστερά, οι δύο μαρμάρινοι λέοντες της Δήλου!


Πηγή:  iefimerida.gr