iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Αιρετός αντιδήμαρχος
ο στόχος του
φωνασκούντος πολίτη


Με μια διάψευση του πολίτη ο οποίος προκάλεσε ένταση στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου άλλαξε η εικόνα του επεισοδίου.
Ο κ. Η.Α. με επιστολή του τόσο προς τον δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς όσο και προς την ιστοσελίδα rpn η οποία αρχικά θεώρησε προς οι ύβρεις είχαν ''στόχο'' τον δήμαρχο, επισημαίνει πως "οι αναφορές μου στο συμβούλιο αφορούσαν αιρετό αντιδήμαρχο".
Σε σχολιό του ο κ. Μπουρνούς αργά το απόγευμα της Παρασκευής σημείωνε "ο πολίτης - όπως με ενημέρωσε - σχετικά με φωνασκίες κατά τη συνεδρίαση δεν αφορούσαν εμένα. Η ιστοσελίδα δεν ανέβασε ως όφειλε τη διάψευση γιατί τα μικροπολιτικά παιχνίδια και τα χρήματα έχουν διαβρώσει συνειδήσεις. Τι να πω για τους συκοφάντες; Εποχή των σύκων γαρ."

Λίγο αργότερα η ιστοσελίδα ανέβασε κείμενο στο οποίο υπογραμμίζει πως έλαβε την επιστολή του πολίτη, προσθέτοντας "δεχόμαστε τα λεγόμενα του κυρίου και αλλάζουμε το τίτλο της αρχικής μας ανάρτησης  Δημότης προς.....: Ένα χρόνο σε τρώω, σε τρώω...Με γράφεις στ'@@@@@@ σου;"

Και μετά την ανάρτηση της ιστοσελίδας ο κ. Μπουρνούς επανήλθε στο διαδίκτυο γράφοντας "Μετά την ανάρτηση μου το διόρθωσαν παρ' οτι είχαν την διάψευση πριν δύο ώρες. Έχει και συνέχεια το έργο".