iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Στ. Σπανουδάκης: Οι
κλέφτες πέρασαν
δίπλα στο κρεβάτι!


Για το σοκ που έχουν υποστεί καθώς μπήκαν διαρρήκτες στο σπίτι τους στο Κορωπί την ώρα που κοιμούνταν, μίλησαν ο Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγός του Ντόρη.

Όπως λέει το ζευγάρι στη Real News, οι διαρρήκτες πέρασαν σε απόσταση μισού μέτρου από το κρεβάτι όπου κοιμόταν η Ντόρη Σπανουδάκη και πήγαν σε δύο συγκεκριμένα σημεία, που φύλασσαν χρήματα και κοσμήματα. «Ήξεραν ακριβώς πως έπρεπε να κινηθούν και που ήταν φυλαγμένα» λένε εξηγώντας ότι το γεγονός αυτό τους γεννά υποψίες. 

«Ο Σταμάτης κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο γιατί τον ενοχλούν οι γάτες που έχουμε. Ούτε εγώ ούτε εκείνος καταλάβαμε κάτι. Την ώρα που μπήκαν μέσα, κοιμόμασταν και οι δυο. Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν τους παίρναμε χαμπάρι», λέει η σύζυγος του Σταμάτη Σπανουδάκη. 

Ο μουσικοσυνθέτης διευκρινίζει για μια ακόμη φορά ότι οι διαρρήκτες δεν πήραν 200.000 ευρώ, αλλά 14.000 ευρώ και κοσμήματα που ήταν οικογενειακά κειμήλια, η αξία των οποίων εκτιμάται στις 120.000 ευρώ.

Μέσα σ’ όλα αυτά υπάρχει και κάτι που το ζευγάρι βρήκε «αστείο». Οι διαρρήκτες, περιγράφει η Ντόρη Σπανουδάκη, πριν φύγουν άρπαξαν από τον τοίχο του σαλονιού δυο χρυσούς δίσκους του Σταμάτη Σπανουδάκη. Βιάζονταν, λέει γι’ αυτό πήραν μόνο δυο. Φεύγοντας τους έσπασαν και τους πέταξαν στον κήπο. Το γιατί είναι εκείνο που θεώρησαν αστείο: πίστευαν ότι οι δίσκοι ήταν στην πραγματικότητα από χρυσάφι.