iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Βαγγέλης Μπουρνούς:
Οι διαβολές του
κ. Βασιλόπουλου...


Απάντηση του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς στο δελτίο Τύπου του Ανδρέα Βασιλόπουλου.

Η αρμόζουσα απάντηση στον πάντα κινούμενο μικροπολιτικά Ανδρέα Βασιλόπουλο, που προσπαθεί με διαβολές να "χτίσει" πολιτικό πύργο κανονικά είναι η απαξίωση για την απρεπή συμπεριφορά του. 

Απρεπής γιατί δεν αναφέρει μόνο ανακρίβειες αλλά ψεύδη, μέσω κυρίως της ιστοσελίδας που συνεργάζεται.
Ως δήμαρχος ενημερώνω τους πολίτες, γιατί ο ίδιος το γνωρίζει καλά ότι δεν έκανα καμία ανακοίνωση, αλλά ο ίδιος ο δημότης Η. Α. ο οποίος παρέστη διαμαρτυρόμενος στο Δ,. Σ. έδωσε διευκρίνηση την οποία το site που συνεργάζεται δεν ανέβαζε εσκεμμένα επί σχεδόν τρίωρο και "ευαισθητοποιήθηκε" όταν έκανα σχετική ανάρτηση στο fb με SMS που απηύθυνε ο πολίτης.
Δεν έχω και δεν οφειλω να δώσω ερμηνειες για αναφορές κανενός, παρά μόνο ο ίδιος ο αναφερόμενος.
Όταν απευθυνθεί σε εμένα τότε οφείλω, αλλά στο SMS ο πολίτης είπε ότι τα λεγόμενα του δεν είχαν αποδέκτη εμένα. 
Δεν εμπλέκομαι επομενως πουθενά και δεν ξέρω αν ο ίδιος μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο.
Ας απαντήσει αυτός.
Μόνο έχω να του επιστήσω τη προσοχή ότι οι τίτλοι δεν προσδίδουν τιμή στον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος οφείλει να τιμά τους τίτλους, άλλως είναι γράμμα κενού περιεχομένου.
Ας αφήσει το αλφαβητάρι της πολιτικής που δεν το ξέρει καλά και προσπαθεί να στήσει το μύθο του με σαθρό υπόβαθρο.
Τον αφήνω στην κρίση των πολιτών γιατί η δική μου πορεία είναι καθαρια. 
Ο ίδιος μένει να το αποδείξει και έχει ξεκινήσει πίσω από την αφετηρία, για η "αισθητική" του δεν αρμόζει στο Δήμο και στους πολίτες του.
Νωρίτερα ο κ. Βασιλόπουλος υποστήριζε σε Δελτίο Τύπου.

Κύριε Δήμαρχε, όταν ένας πολίτης βρίζει τη δημοτική αρχή και κατηγορεί για παράνομες εργολαβίες, είτε απευθύνετε σε εσάς προσωπικά, είτε σε «συγκεκριμένο αιρετό» όπως ισχυριστήκατε, η ευθύνη είναι δική σας. Μπείτε επιτέλους στον ρόλο του Δημάρχου. Οφείλατε δε, να πείτε το όνομα του αιρετού στον οποίο αναφέρθηκε ο πολίτης (αυτό λέγεται πολιτικό θάρρος και ευθύτητα), όχι να κρυφτείτε πίσω από τα 27 ονόματα των δημοτικών συμβούλων. Ο ​​πολίτης αναφερόταν σε αιρετό της παράταξής σας, το οποίο εσείς έχετε τοποθετήσει σε θέση ευθύνης. Είναι πράγματι εντυπωσιακό να βλέπεις για πολλοστή φορά τον Δήμαρχο της πόλης σου να λέει «δεν φταίω εγώ, αυτός φταίει.», αυτή τη φορά με αφορμή την είδηση στο γνωστό site makeleio.gr, όπου εξαγριωμένος κάτοικος ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο και άρχισε να βρίζει τη δημοτική αρχή για τον τρόπο που δίνει τις εργολαβίες.