iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Μυστήριο με
τον ακριβή αριθμό
των θυμάτων


Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του υπουργείου Υγείας για νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους, δέκα 24ωρα μετά τις φονικές πυρκαγιές που συγκλόνισαν όλη την χώρα.

Όπως αναφέρεται στην νεότερη ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81. Επιπλέον, τέσσερα άτομα κατέληξαν ενώ νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής, ενώ -σύμφωνα με την πυροσβεστική- ένα άτομο υπολογίζεται ως αγνοούμενο με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων.

Ωστόσο, το θρίλερ με τον ακριβή αριθμό νεκρών και αγνοουμένων συνεχίζεται. Υπάρχουν ακόμη έξι σοροί οι οποίες δεν έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολλές από τις σορούς που περισυνελέγησαν βρέθηκαν υπολείμματα περισσοτέρων του ενός ανθρώπου. Αρα, δεν αποκλείεται οι νεκροί να ξεπερνούν τους έξι.

Την ίδια στιγμή, στις σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) της Αττικής νοσηλεύονται δέκα εγκαυματίες οι οποίοι εξακολουθούν να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Αλλοι 32 ασθενείς, κυρίως εγκαυματίες, παραμένουν νοσηλευόμενοι σε κλινικές νοσοκομείων, ενώ στο Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται ένα παιδί.