Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γράφουν ιστορία
τα παιδιά εθελοντές
στη Ραφήνα


Δεν υπάρχει πολίτης που είτε να υπέστη καταστροφή το σπίτι του είτε να έγινε μάρτυρας στις δομές υποστήριξης το δήμου Ραφήνας Πικερμίου και να μην εγκωμιάζει τα παιδιά εθελοντές.

Κορίτσια και αγόρια που παράτησαν τις διακοπές και τις παρέες τους, την ανεμελιά του καλοκαιριού προκειμένου να βοηθήσουν άοκνα και με την καρδιά τους. Ιδιαίτερα στο κλειστό γυμναστήριο που εστίασε στον ρουχισμό, την υπόδηση και τα κλινοσκεπάσματα οι εθελοντές τα έδωσαν όλα. Ήταν εκεί ''άγρυπνος φρουρός'' και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ο οποίος συντόνιζε νυχθημερόν την προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων. Η φωτογραφία του ρεπορτάζ από μια τέτοια στιγμή, ενώ διακρίνεται και ο Τόλης Πικουλίδης που συγκίνησε με την προσφορά ψυχής κυρίως στα ΚΑΠΗ αλλά και όπου εκλήθη για βοήθεια. 

''Ανηφόρα τράβηξαν'' και οι εθελοντές στα τρόφιμα στο κτίριο του ΟΤΕ με τη Μαρία Μάρκου Ρούσση, τον Γιώργο Χαχολάκη (κυρίως στην ανεύρεση στέγης) και τον Σάββα Αραπκιλή να είναι διαρκώς σε κινητοποίηση.

Δεν υπάρχουν λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις κι ένα ευχαριστώ της κοινωνίας είναι ελάχιστο. Παρ ότι ήταν καθήκον των αιρετών να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις μη νομίζετε ότι το έκαναν όλοι...