iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
στον μεγάλο
τελικό του ΑΤΡ


Να περάσει ο επόμενος!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγες ώρες πριν γίνει 20 χρονών, απέδειξε ότι όλος ο ντόρος που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα του (πιστέψτε μας στο εξωτερικό πολύ περισσότερο απ' ότι στην Ελλάδα) δεν έχει προκληθεί άδικα και με μία ακόμη μυθική εμφάνιση επικράτησε με 2-1 σετ (6-7, 6-4, 7-6) του Νοτιοαφρικανού Κέβιν Άντερσον, νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, και προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό τουρνουά ATP Masters 1000 (Κυριακή 12/8, 23:00)! 
Κι όλα αυτά μετά από μία φοβερή μάχη τριών ωρών, με τον Τσιτσιπά να προέρχεται από μια τρομερή ανατροπή κόντρα στον Σβέρεφ (νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη) μόλις την προηγούμενη ημέρα, ενώ ο Άντερσον είχε κάνει περίπατο με τον Ντιμιτρόφ.

Οι Έλληνες που είχαν κατακλύσει τις κερκίδες στο γήπεδο του Τορόντο φώναζαν «πάμε Στέφανε» κι ο μικρός με την τεράστια καρδιά δεν τους χάλασε το χατήρι!

Αντίπαλος του στον τελικό θα είναι ένας εκ των Ναδάλ, Χατσάνοβ με τον δικό τους αγώνα να ξεκινά στις 03:00, αλλά όποιος κι αν είναι στην απέναντι πλευρά του φιλέ ξέρει ήδη ότι θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να τον νικήσει...