Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ανεκτίμητη προσφορά
στα πολύ δύσκολα
του Σάββα Αραπκιλή


Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr απαρέγκλιτα προσηλωμένη στον δημοσιογραφικό στόχο της μετά τον πύρινο όλεθρο θα συνεχίσει μέχρι να επουλωθούν οι πληγές, να έχει όσο το δυνατόν πιο πολλά θετικά και αισιόδοξα ρεπορτάζ.

Κάνουμε επίσης προσωπικά αεφιερώματα με γνώμονα την ευγνωμοσύνη που πρέπει να έχουν όλοι οι πυροπαθείς της Ραφήνας σε ορισμένους αυτοδιοικητικούς αλλά και ενεργούς πολίτες για τον υπεράνθρωπο αγώνα που κάνουν από το πρώτο μοιραίο βράδυ. 

Σε αυτό το πλαίσιο κάναμε προσωπικά ρεπορτάζ για κάθε έναν που διαπιστώσαμε με τα ίδια μας τα μάτια (όχι ακούσαμε ή μας είπαν) και όχι για δημόσιες σχέσεις. Δεν αδικήσαμε κανέναν, παρ ότι δεχτήκαμε και χαζοτηλεφωνήματα του στιλ "δεν έγραψες κάτι για εμένα" ή ''έκανα αυτό" (και δεν είχε κάνει τίποτα ή σχεδόν τίποτα. Αφήσαμε τελευταίο γιατί κάπου ο κατάλογος εξαντλείται τον αντιδήμαρχο Σάββα Αραπκιλή. Δύο λέξεις: μόνο Σεβασμός στα όσα έκανε και κάνει. Και ''έλιωσε". Τίποτε άλλο γιατί οποιοδήποτε κείμενο θα αποδυναμώσει. Το φιλότιμο και η αλληλεγγύη του έγραψαν ιστορία σε αυτές τις τρομακτικές ημέρες. Και μη βγει και πει κανένας λερός τύπος ότι το έκανε για ''ψήφους''. Ο Σάββας Αραπκιλής έδωσε και την ψυχή του αθόρυβα και άοκνα.