Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωτοβουλία του
Γρηγόρη Τσίρου για
ενίσχυση πυρόπληκτων


Σε μια σεμνή τελετή όπου κυριάρχησε η συγκίνηση και η ανθρωπιά, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση do your parts με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες και δράση και στην Ελλάδα από το 2014, ενίσχυσε συμβολικά με 500 ευρώ τον καθένα πέντε αλιείς μέλη του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Ραφήνας που επλήγησαν από την πυρκαγιά. Είχε προηγηθεί η μεσολάβηση του Γρηγόρη Τσίρου, ο οποίος ήρθε σε επαφή με την επικεφαλής της οργάνωσης Λίσα Κέμπαλ. Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίρος έφερε τους εθελοντές της οργάνωσης στη Ραφήνα και συντόνισε καθαρισμούς σπιτιών που κατέστρεψε η φωτιά.

Την τελετή άνοιξε με ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου αλιέων Ραφήνας Θανάσης Μπολολιάς, ακολούθησε χαιρετισμός του Γρηγόρη Τσίρου και της Λίσα Κέμπαλ.

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ραφήνας Σπύρος Μαυρολέων, ενώ η βραδιά έκλεισε με κέρασμα των αλιέων στα φιλόξενα γραφεία τους στο λιμάνι, με ψητή σαρδέλα και τσιπουράκι.

Μια βραδιά που θα μείνει χαραγμένη για την κοινωνική αλληλεγγύη και βεβαίως την πρωτοβουλία του Γρηγόρη Τσίρου, που για ακόμη μία φορά στάθηκε δίπλα στην κοινωνία.