Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρομά επιτέθηκαν
σε 90χρονο για
να τον ληστέψουν


Μια θρασύτατη επίθεση σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στην πλατεία Παρκου της Λαμίας, μέσα στις δημοτικές τουαλέτες, όπου κακοποιοί στήνουν συχνά καρτέρι για ληστέψουν ανήμπορα γεροντάκια.

Την ώρα που ένας 90χρονος παππούς κατέβηκε στις ανδρικές τουαλέτες, τρεις γυναίκες Ρομά τον είδαν, περάσαν από τις γυναικείες τουαλέτες στις ανδρικές και έπεσαν όλες μαζί πάνω στον ανήμπορο ηλικιωμένο.

Άλλες έψαχναν τις τσέπες και άλλες ένα τσαντάκι που είχε στη ζώνη ο παππούς. Ο παππούς φώναζε «βοήθεια» και έλεγε ότι δεν έχει χρήματα. Ξαφνικά μπήκε κι ένας νεαρός Ρομά ο οποίος τον έπιασε από το λαιμό και τον σήκωσε πάνω λέγοντας να του δώσει τα χρήματα.

Ο υπεύθυνος του Δήμου, που υπάρχει στο σημείο άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο νεαρός και οι γυναίκες, μόλις είδαν κάποιους να κατεβαίνουν στις τουαλέτες, έφυγαν τρέχοντας.

«Με έπιασαν από το λαιμό και πήγαν να με πνίξουν. Έψαχναν τις τσέπες και το τσαντάκι. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί πουθενά...», είπε ο παππούς κλαίγοντας στο lamiareport.gr

Πηγή: lamiareport.gr