iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Εθελοντισμός για
απαλλαγή από
τον ΕΝΦΙΑ


Δελτίο Τύπου εξέδωσε η ομάδα εθελοντισμού και υποστήριξης RPSOS.

Οι πυρόπληκτοι δικαιούνται απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ, όπως σαφώς ορίζει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α 138/26/7/2018) με τα έκτακτα μέτρα για τη στήριξη των πληγέντων. Μέσα από τα δεκάδες τηλεφωνήματα που έχουμε δεχτεί, προέκυψε η ανάγκη υποστήριξης όσων έχουν δυσκολίες στη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και στην υποβολή τους στη ΔΟΥ Παλλήνης.
Η ομάδα RPSOS, ανταποκρινόμενη με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα στις πραγματικές ανάγκες, δημιούργησε μια δωρεάν διαδικασία πληροφόρησης, συλλογής δικαιολογητικών και υποβολής αιτήσεων στην Εφορία, με σκοπό τη διευκόλυνση των πυρόπληκτων συμπολιτών μας.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φέρουν στα γραφεία του RPSOS το εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ του 2018 και το πρωτότυπο δελτίο επανελέγχου της πληγείσας κατοικίας τους. Κάποιος συνεργάτης μας θα βγάλει τις απαραίτητες φωτοτυπίες και θα τους βοηθήσει στη συμπλήρωση της αίτησης Α1.
Παράλληλα απαιτείται και μια εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής από το ΚΕΠ (επισυνάπτεται υπόδειγμα), την οποία πρέπει να συμπληρώσουν οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι με τα στοιχεία τους και με τα στοιχεία του συνεργάτη μας που θα διεκπεραιώσει την υπόθεσή τους (επικοινωνήστε με το RPSOS, 211 800 5440 για να σας δώσουμε τα στοιχεία του συνεργάτη μας).
Το RPSOS συγκεντρώνει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Συντονιστικό Κέντρο του (Λεωφόρος Μαραθώνος 77, Πικέρμι) την Τρίτη 4 και την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 9.00 ως τις 17.00.
Για πληροφορίες καλέστε τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλεφωνικό κέντρο RPSOS 211 800 5440 και Σάββατο-Κυριακή τον κ. Γιάννη Ξουρίκη 6937 107165