iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Ο Β. Χατζηεμμανουήλ
στο Παγκόσμιο
του Kick Boxing!


Με μεγάλη χαρά ο σύλλογος ''οι Διόσκουροι'' ανακοινώνει την εισαγωγή του αθλητή Βασίλη Χατζηεμμανουήλ στην Εθνική Ελλάδος Κick Βoxing της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κick Βoxing.

Ο Βασίλης θα αναχωρήσει από Αθήνα το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 για την πόλη Jesolo Lido της Ιταλίας όπου θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων 2018 Κick Βoxing της WAKO και θα αγωνιστεί στην κατηγορία -57Kg. Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά στο Μαραθώνα και στην Νέα Μάκρη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και να υψωθεί η ελληνική σημαία στο βάθρο των νικητών.

Ο Βασίλης είναι μαθητής της Β' Λυκείου στο Λύκειο Νέας Μάκρης, αριστούχος, με υψηλές επιδόσεις και στόχους. Προπονείται στο άθλημα του Κick Βoxing καθώς και στο άθλημα του Ταε Κβον ντο και κατέχει Μαύρη ζώνη και 1Νταν. Έχει συμμετέχει σε πολλά πανελλήνια πρωταθλήματα, διασυλλογικά και φιλικά και είναι η πρώτη του φορά που θα αγωνιστεί στο εξωτερικό και μάλιστα σε μία τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση της WAKO με αθλητές από όλο τον κόσμο.

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Α.Π.Σ. «ΟΙ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ» δραστηριοποιείται στην περιοχή του Μαραθώνα από το 2000 στη Λ. Μαραθώνος 132 και πλέον και στη Νέα Μάκρη. Προπονητικά τμήματα Taekwon-Do, Kick-Boxing, για όλες τις ηλικίες και προσαρμοσμένα προγράμματα εκγύμνασης για κάθε περίπτωση. Ο σύλλογος έχει λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το άθλημα του Taekwon-Do, και το άθλημα του Kick-Boxing έχοντας επίσης και άδεια καταλληλότητας χώρου από την Περιφέρεια Αττικής.