iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Η αναλυτική λίστα
για τα κονδύλια
στις πυρόπληκτες περιοχές


 
Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς δημοσιοποίησε την αναλυτική λίστα κατανομής της επιχορήγησης από το Υπουργείο Εσωτερικών για κάλυψη αναγκών των πυροπλήκτων κατοίκων της περιοχής όπως αναρτήθηκαν στη ''Διάυγεια" με επιμέρους αποφάσεις του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής.
Ο κ. Μπουρνούς σημειώνει: Ο βασικός λόγος της συνολικής ανάρτησης της κατανομής των κονδυλίων επιβάλλεται , διότι κάποιοι - και κάποια μέσα ενημέρωσης-συστηματικά για λόγους εξυπηρέτησης μικροπολιτικών τους σκοπιμοτήτων  πάνω στις πλάτες των ανθρώπων που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίο,υ κακοποιούν βάναυσα την αλήθεια διασπείροντας ψεύδη προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες από τον μοναδικό στόχο που έπρεπε όλοι να έχουμε  και δεν είναι άλλος από το σηκώσουμε ξανά τον τόπο μας ψηλά, να ανασυστήσουμε τους ισοπεδωμένους οικισμούς μας και να λύσουμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας.
Παραθέτω κατωτέρω όπως προαναφέρθηκε  την ήδη δημοσιοποιημένη στη Διαύγεια λίστα της κατανομής των χρημάτων της επιχορήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών, ως μοναδική απάντηση στα διασπειρόμενα ψεύδη περί μη ορθής χρήσης των χρημάτων, παραδίδοντας συγχρόνως στην κρίση των πολιτών τους συστηματικά ψευδόμενους περιηγητές μικροπολιτικών αντιλήψεων, που άλλωστε τους ξέρετε και τους ξέρουμε ,όλοι μας.
Μοναδικός στόχος της διοίκησης του δήμου μας αλλά και προσωπικό "στοίχημα " αποτελεί να βοηθήσουμε όλους εσάς που αναμένετε την βοήθεια μας.
Θα είμαστε πάντα εκεί, αρωγοί σε κάθε πρόβλημα των δημοτών, όπως έχουμε ήδη αποδείξει με την πορεία μας.