Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το μήνυμα του
Δαμιανού Φαφούτη
για τα σχολεία


Το μήνυμα του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Ραφήνας Πικερμίου Δαμιανού Φαφούτη για την πρώτη σχολική ημέρα.
Ο ήχος του κουδουνιού που καλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες πίσω στα θρανία και σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρόνιας, ας είναι ο πρώτος ήχος χαράς και αισιοδοξίας που θα ακουστεί στα σχολεία του δήμου μας, μετά την τραγωδία που μας έπληξε την 23η Ιουλίου.
Μέσα στο βαρύ κλίμα που καθημερινά καλούμαστε να λειτουργήσουμε, στον απόηχο της καταστροφικής πυρκαγιάς και των ανθρώπινων ζωών που τόσο άδικα χάθηκαν, η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έρχεται να μας θυμίσει πως η ζωή προχωράει και μαζί της κι εμείς.
Ας σηματοδοτήσει λοιπόν αυτή η μέρα, που είναι άμεσα συνδεδεμένη με το μέλλον και την προοπτική του τόπου μας, το καινούργιο ξεκίνημα που αυτός ο τόπος έχει τόσο ανάγκη, για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των συνδημοτών μας.
Εύχομαι ολόψυχα καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, στα παιδιά μας, καλή δύναμη στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς στο σημαντικό έργο που καλούνται κάθε χρόνο να επιτελέσουν.
Όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να σηκώσουμε πάλι τον τόπο μας στα πόδια του και να πορευτούμε μπροστά με αισιοδοξία !