iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Κωσταράκος: Πού πήγαν
τα χρήματα για
τους πρόσφυγες?


Μια αιχμηρή ανάρτηση, όπου διατυπώνονται καίρια ερωτήματα σχετικά με τα χρήματα που έχει λάβει η χώρα μας για τις μεταναστευτικές ροές από την ΕΕ και τον τρόπο που έχουν αξιοποιηθεί (ή όχι) από τις αρμόδιες Αρχές ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμος Αρχηγός του Γενικoύ Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Με αφορμή δύο πρόσφατες αναρτήσεις στον ηλεκτρονικό Τύπο, αναφορικά με τις εφιαλτικές συνθήκες στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στη Μόρια, αλλά και το γεγονός ότι η ΕΕ έχει διαθέσει μέχρι στιγμής 1,6 δισ. ευρώ στην χώρα μας, ως ενίσχυση για τη μεταναστευτική κρίση, ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ διατυπώνει ένα απλό και σαφές ερώτημα: «Που πήγαν τα λεφτά; Χάθηκαν;». Η απάντηση, όπως λέει, πρέπει να δοθεί άμεσα, προτού είναι πολύ αργά.

«Η Χώρα αποτυγχάνει και διασύρεται για μια ακόμα φορά. Πλήθος ρεπορτάζ σε διεθνή ΜΜΕ προβάλουν εικόνες από την ζοφερή κατάσταση στις δομές φιλοξενίας, εντός ή εκτός εισαγωγικών, εικόνες οι οποίες τραυματίζουν την διεθνή εικόνα της Ελλάδας», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο Στρατηγός Κωσταράκος.