Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευχαριστήρια επιστολή
του συλλόγου
αλιέων Ραφήνας


Ο σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων Ραφήνας δι επιστολής που υπογράφουν ο πρόεδρος Θανάσης Μπολολιάς και ο γραμματέας Γιώργος Χουχουλής ευχαριστεί την ανθρωπιστική οργάνωση για τη βοήθεια που έδωσε σε μέλη του. Η επιστολή αναλυτικά

Αγαπητή κα Campbell

Διά της επιστολής αυτής, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ευγενική χειρονομία της οργάνωσης DO YOUR PART να διαθέσει χρηματική δωρεά στα 5 μέλη του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ραφήνας που έπεσαν θύματα της καταστροφικής πυρκαγιάς που έπληξε την περιοχή μας την 23 Ιουλίου 2018 – ενισχύοντας με την χειρονομία σας αυτήν αφενός τους ίδιους και τις οικογένειες τους και αφετέρου την ευρύτερη τυπική κοινωνία.

Είναι γνωστή σε όλους η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας και βέβαια δεν εξαιρούνται οι συμπολίτες μας που βρέθηκαν ανυπεράσπιστοι μπροστά σε αυτή την ξαφνική και ανείπωτη τραγωδία, οι οποίοι λόγω της ελλιπούς κρατικής χρηματοδότησης αδυνατούν να εκπληρώσουν τις ανάγκες αυτών και των οικογενειών τους.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας. Οι ενέργειες σας αποτελούν πρότυπο και θεωρούμε ότι, στις σημερινές εποχές, θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους, τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.

Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα κοινωφελή ιδρύματα.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία δημοσίευσης την παρούσα επιστολή μας στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

 

 

Η φωτογραφία του προέδρου από το αρχείο της iselida.gr  την ημέρα της σεμνής εκδήλωσης.