Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βιβλική καταστροφή
στο Άργος από
τον ''Ζορμπά''


Εικόνες βιβλικής καταστροφής παρατηρούνται σε πολλά σημεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών από το πέρασμα του κυκλώνα Ζορμπά.

Υπερχείλισε ο ποταμός Ξεριάς με συνέπεια τα ορμητικά νερά «πνίξουν» την πόλη.

H υπερχείλιση προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία, ενώ ντόπιοι έχουν βγει με σκούπες στους δρόμους για να απομακρύνουν τα νερά, ενώ χείμαρρος παρέσυρε αυτοκίνητο. Μάλιστα, στον κεντρικό δρόμο πριν το Κουτσοπόδι υπάρχει γυναίκα εγκλωβισμένη σε αυτοκίνητο. 

Ακόμη το ποτάμι Πανίτσα έφτασε το ύψος του ΚΕΓΕ στη Νέα Κίο με αποτέλεσμα αυτή την ώρα μεγάλοι όγκοι νερού να «πνίγουν» το χωριό. Αυτή την ώρα πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη των αρμοδίων φορέων προκειμένου να δουν πως θα αντιμετωπιστεί η συσσώρευση υδάτων στην περιοχή. 

Την τελευταία ώρα πολλές είναι οι περιοχές που έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι με αποτέλεσμα οι πολίτες να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην περιοχή.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία μέχρι και αυτή την ώρα έχουν γίνει δεκαέξι απεγκλωβισμοί (8 από σπίτια και 8 από οχήματα) ενώ για τους οδηγούς που θέλουν να προσεγγίσουν το Άργος να σημειωθεί πως αυτή την ώρα η τροχαία έχει κλείσει όλες τις εισόδους που οδηγούν στην περιοχή.