Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο απολογισμός
του δημοτικού
θεάτρου Μαραθώνα


Δελτίο Τύπου από το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα.

Μετά από ένα γεμάτο τριήμερο, με παραστάσεις των ομάδων των ενηλίκων του Θεάτρου μας, οι συντελεστές των ομάδων, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που συνέβαλε σ αυτήν την πρωτοβουλία, με όποιον τρόπο.

Ήταν για όλους μας μια δράση γεμάτη αγάπη, συγκίνηση αλλά και εμπειρία, κυρίως γιατί καταφέραμε να υλοποιήσουμε σε πολύ λίγο διάστημα, μια εκδήλωση συμπαράστασης, αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας, μέσα από το ίδιο το θέατρο και την ψυχαγωγία, αυτό δηλαδή που μαθαίνει ο ηθοποιός, «να ποιεί ήθος». Οι καιρικές συνθήκες δεν μας ευνόησαν, πράγμα που δεν μας επέτρεψε να έχουμε την αναμενόμενη προσέλευση, όμως πολλοί άνθρωποι μας τίμησαν με την παρουσία τους, και κάποιοι άλλοι επέλεξαν την αγορά εισιτηρίων για την ενίσχυση της δράσης του ΔΗΘΕΜΑ.

Εξ’ αιτίας αυτού του γεγονότος αποφασίσαμε να αφήσουμε ανοιχτό λογαριασμό και να συνεχίσει όποιος επιθυμεί να προσφέρει. Οι παραστάσεις ήταν η αφορμή για να κάνουμε πράξη την συνεισφορά.

Αναλογιζόμενοι τα παραπάνω δεδομένα, το αποτέλεσμα του απολογισμού μας ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό αφήνοντάς μας θετικά και αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον και την επόμενη μέρα. Κατόπιν νέας απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν απευθείας σε οικογένεια ή οικογένειες που έχουν ανάγκη, εφόσον συλλέξουμε δεδομένα από τις κοινωνικές δομές του Δήμου, με βάσει τη καταγραφή προτεραιοτήτων και αναγκών, η οποία γίνεται και ενημερώνεται σε καθημερινή βάση.

Τα στοιχεία που θα δοθούν από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου, θα παραμείνουν απολύτως εμπιστευτικά, διαχειρίζοντάς τα με απόλυτο σεβασμό και διακριτικότητα, ώστε να επιτευχθεί και ο στόχος μας, δηλαδή να συμβάλλουμε οικονομικά στον αγώνα των συνανθρώπων μας και να επανέλθει σύντομα η ζωή τους σε μία κανονικότητα.

Ευχαριστίες !

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα ΜΜΕ, για την συνεργασία τους, που με όποιον τρόπο επικοινώνησαν την εκδήλωση μας, είτε ως χορηγοί επικοινωνίας, αλλά και με δική τους πρωτοβουλία, επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Δημήτρη Μαροσούλη για την παραχώρηση του Θεάτρου «ΑΘΗΝΑ», ήταν ιδιαίτερη τιμή να μας φιλοξενήσει στο θέατρο του, σε δύσκολη θεατρική περίοδο, καθώς είναι έναρξη της θεατρικής σεζόν.

Ευχαριστούμε πολύ τις ομάδες του Δημοτικού Θεάτρου, ηθοποιούς, σκηνοθέτες για την άψογη εμφάνιση αλλά και την εργασία που πρόσφεραν για να στηθεί η παράσταση τους, εκτός περιοχής.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την συνεισφορά σας.

Συνεχίζουμε για όποιον ενδιαφέρεται

Ο λογαριασμός VIVA WALLET είναι:  GR1970100000000384528437837.έως 15 Οκτωβρίου

Οι παραστάσεις που πήραν μέρος ήταν οι εξής:

Τετάρτη 26/9 «Η Αυλή των Θαυμάτων» Ιάκωβου Καμπανέλη σε σκηνοθεσία Τάσου Χαλκιά, από την Κεντρική Σκηνή

Πέμπτη 27/9 «Αλμανάκ» Μαριάννας Κάλμπαρη σε σκηνοθεσία Νίκου Γκεσούλη από την Σκηνή του Βαρνάβα

Παρασκευή 29/9 «Αυτός… Αυτές και τα μυστήρια» κείμενο της ίδιας της ομάδας σε σκηνοθεσία Πελαγίας Αγγελίδου, από τη Νεανική Σκηνή.

Θα επανέλθουμε σύντομα με νέες δράσεις

 

Για το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα

www.dimotikotheatromarathona.gr/ facebook.com/DimotikoTheatroMarathona/

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Κατερίνα Γρυλλάκη |kgrillaki.pr@gmail.com| 6973 307500