Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δαμιανός Φαφούτης
για την αναβολή
της συνεδρίασης


Σε Δελτίο Τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Δαμιανός Φαφούτης τονίζει.

Τρεις διαδοχικές συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου (μια ειδική, μια τακτική και μία εξ’ αναβολής) αναβλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες λόγω της απουσίας των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης που έχουν και την ευθύνη να συγκροτούν πλειοψηφία. Εχθές το βράδυ δεν πραγματοποιήθηκαν οι συνεδριάσεις των 20.00 μ.μ και 21.00 μ.μ, διότι απουσίαζαν 6 Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, 2 εκ των οποίων είναι και Αντιδήμαρχοι!!! Η πρόταση του κ. Μπουρνούς για επανάληψη της συνεδρίασης για σήμερα στις 14.00 μ.μ το μεσημέρι αποδείχτηκε και αυτή μη εφικτή, παρόλο που του ζητήσαμε να μην πραγματοποιηθεί σήμερα μια και οι περισσότεροι από εμάς είμαστε εργαζόμενοι και μάλιστα εκτός Ραφήνας!! Στην σημερινή συνεδρίαση παραβρέθηκαν από την πλειοψηφία μόνο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και 2 σύμβουλοι !! Άφαντοι και οι 5 Αντιδήμαρχοι!! Από την μειοψηφία παραβρέθηκαν 3 σύμβουλοι.

Το γεγονός θα μπορούσε να προκαλέσει και θυμηδία, εάν ο Δήμος μας δεν βρισκόταν στη δεινή κατάσταση που βρίσκεται σήμερα λόγω της τραγωδίας της 23ης Ιουλίου.

Έχουμε επανειλημμένα διατυπώσει τις ενστάσεις μας για τις ώρες που επιλέγονται για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου, ωστόσο είμαστε παρόντες σε αυτές, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες μας απέναντι στους συμπολίτες μας και τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Δυστυχώς η δημοτική πλειοψηφία για ακόμη μια φορά απέδειξε στην πράξη, πως δεν αντιλαμβάνεται τίποτα από τα παραπάνω. Είναι λυπηρό!! Είναι ακόμη πιο λυπηρό να βλέπουμε μια Δημοτική Αρχή στο τελείωμα της θητείας της, να μην μπορεί να μαζέψει τους Συμβούλους της!!

Ευτυχώς για την Ραφήνα και το Πικέρμι αυτή η κατάσταση σύντομα θα τελειώσει. Η συμμετοχή των πολιτών και η διαφάνεια στις διαδικασίες αποτελούν ρητές δεσμεύσεις μας για τη μελλοντική πορεία του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου και θα τις υλοποιήσουμε άμεσα μετά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Μέχρι τότε εμείς θα είμαστε παρόντες και θα παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό και την προοπτική του τόπου μας !!!