Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκλεψαν σπίτι
για να
ξεχρεώσουν...


Για να εξοφλήσουν τα χρέη τους έκαναν διάρρηξη σε μια εξοχική κατοικία στην Δημοτική Ενότητα Αφάντου της Ρόδου ένας 43χρονος Έλληνας και ένας συνομήλικός του αλλοδαπός!

Αφού «έγδυσαν» στην κυριολεξία το σπίτι, παρέδωσαν τη λεία τους σε έναν 52χρονο και έναν 31χρονο στους οποίους χρωστούσαν χρήματα!

Η λεηλασία του εξοχικού είχε γίνει στο διάστημα από τις 15 Σεπτεμβρίου ως τις 5 Οκτωβρίου, που οι ιδιοκτήτες του δεν βρίσκονταν εκεί. Οι δράστες είχαν αρπάξει όλο τον οικιακό εξοπλισμό του που αποτελούνταν από πλήθος ηλεκτρικών συσκευών και τις παρέδωσαν στους δανειστές τους, στα σπίτια των οποίων βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος τους, όταν εξιχνιάστηκε η κλοπή από τους αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου.

Ο κλεμμένος εξοπλισμός αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη του εξοχικού και του αποδόθηκε. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, οι δυο 43χρονοι κατηγορούνται για διακεκριμένη κλοπή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ ο 52χρονος και ο 31χρονος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.