iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Κοσμηματοπωλείο
Αρβανιτογιάννη
Φινέτσα και στιλ


Δυναμικά και με μακρόπνοο σχέδιο έχει μπει στον χώρο του κοσμήματος το κοσμηματοπωλείο του Κωνσταντίνου Αρβανιτογιάννη στη Διασταύρωση Ραφήνας. 

Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτογιάννης από οικογένεια με παράδοση στο κόσμημα, φιλοδοξεί να περάσει στο μέλλον την επιχείρηση στην επόμενη γενιά και γι αυτό δίνει καθημερινό αγώνα για ποιότητα,υψηλή αισθητική και φινέτσα. Εκτός από το κοσμηματοπωλείο, που φυσικά διατηρεί και τμήμα αγοράς κοσμημάτων από ιδιώτες πελάτες για να έχει πρώτη ύλη, έχει και εργαστήρια αλλά και δημιουργικό τμήμα κατασκευής.

Αυτές τις ημέρες και εν όψει των εορτών το κοσμηματοπωλείο Αρβανιτογιάννη κάμει γενικό ''λίφτινγκ'' ώστε να υποδεχτεί ανανεωμένο και φωτεινό τις γιορτές που είναι η περίοδος των δώρων και της προσφοράς.

''Το 2019 θα είναι μια χρονιά μεγάλης ανόδου της επιχειρησής μας,πάντα με άξονα την εντιμότητα, την υψηλή αισθητική με τους πελάτες και την άψογη εξυπηρέτηση'' τονίζει ο κ. Αρβανιτογιάννης και καταλήγει ''γιατί το κόσμημα είναι στιγμές. Στιγμές αξέχαστες από ένα δώρο, μια ευγενική χειρονομία, ένα ανεξίτηλο στο πέρασμα του χρόνου συναίσθημα''...