Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλίμα φόβου στον
Γέρακα μετά το
αιματηρό μακελειό


Πέπλος τρόμου έχει απλωθεί στον Γέρακα μετά το νυκτερινό αιματηρό μακελειό μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών.

Έξι άτομα τραυματίστηκαν σε ένα «ραντεβού» που φαίνεται να κλείστηκε μετά τον θάνατο του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα στην Αλβανία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άγρια συμπλοκή έγινε στις 2 παρά 20 τη νύχτα, στη συμβολή των οδών Δομοκού και Γέρακα, στον Γέρακα, μεταξύ δύο ομάδων, Ελλήνων από τη μια πλευρά και Αλβανών από την άλλη. 

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν έξι άτομα, τρεις εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο Σισμανόγλειο και τρεις στον Ερυθρό Σταυρό. 

Πιο σοβαρά νοσηλεύεται ένας Έλληνας με μια σφαίρα στον λαιμό. Κατά πληροφορίες, κάποιοι από τους τραυματίες φέρουν τραύματα από μαχαίρι. 

Μια κοπέλα, κάποιου από τους εμπλεκόμενους, κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ. πως ο διαπληκτισμός έγινε για οικονομικές διαφορές, ενώ δεν αποκλείονται και οι διαφορές για ναρκωτικά. 

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, το περιστατικό προκαλεί έντονη ανησυχία για την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά τον θάνατο του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Να σημειωθεί ότι μετά τη δολοφονία του 35χρονου υπήρξαν στο Διαδίκτυο διάφορα αντίστοιχα καλέσματα, ενώ χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Αλβανίας στην Αθήνα, με τους συγκεντρωμένους να ανταποκρίνονται σε διαδικτυακό κάλεσμα βορειοηπειρωτικών σωματείων της Αθήνας αλλά και της... Χρυσής Αυγής.