iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Μαφιόζικη εκτέλεση
συζύγου μοντέλου
στη Βούλα


Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας και σύζυγος γνωστού μοντέλου, που μάλιστα αυτό τον καιρό έχει και τηλεοπτική παρουσία είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στο Πανόραμα Βούλας.

 Το θύμα ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Τα δύο παιδιά βρίσκονταν μέσα στο σπίτι όταν ο πατέρας τους δολοφονήθηκε. Ελάχιστα λεπτά μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση έφτασε στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα Βούλας ο πατέρας του θύματος, που με αγωνία άρχισε να ρωτά: «Πείτε μου, είναι καλά ο γιος μου; Τι συνέβη στο γιο μου». Λίγο αργότερα, η αγωνία μετατράπηκε σε θρήνο, ενώ έπρεπε να απαντήσει στις ερωτήσεις των εγγονών του, τί είχε συμβεί έξω από το σπίτι τους και είχαν πάει εκεί τόσοι αστυνομικοί... 
Ο 46χρονος δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες στο θώρακα πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι. Ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, ένα smart, στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας, όταν δέχθηκε τα φονικά πυρά και επιχείρησε να βγει. Έπεσε νεκρός όμως, έξω από το αυτοκίνητό του.