Εκτύπωση αυτής της σελίδας

''Πυρά'' Μπουρνούς
κατά Τόκα
και Βασιλόπουλου


''Πυρά'' του Βαγγέλη Μπουρνούς κατά της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Αμαλίας Τόκα με αφορμή τοποθετησή της στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Βασιλόπουλου.

Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου σημειώνει στον λογαριασμό του στο fb: Η κ. Πετσοπούλου-Τοκα πάλι ασχημονεί και βρήκε συμπαραστάτη τον Ανδρέα Βασιλόπουλο.
Γνωστή πολέμιος της αποχέτευσης από παλαιότερα , αναδεικνύεται και πολέμιος της διαπλάτυνσης του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας, παραπληροφορώντας τους πολίτες για δήθεν συμπεριφορές μου περί αλλαγής επιστημονικών δεδομένων που η ίδια δεν δέχεται ούτε να ακούσει, προσπαθώντας αμφότεροι να δημιουργήσουν φοβικά σύνδρομα στους πολίτες.
Ψάχνουν μαζί με τον κ. Βασιλόπουλο τις ψήφους που τους χρειάζονται και όχι τι πραγματικά χρειάζεται η πόλη που έχει πλημμυρίσει 5 φορές μέχρι σήμερα. 
Τους παραδίδω στους πολίτες για την μικροπολιτική συμπεριφορά τους αμφότερους.
Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει η αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης και αυτό θα πράξουμε ως δημοτική αρχή.
Το ρέμα θα ενταχθεί στον οικιστικό ιστό της πόλης με ζώνη αναψυχής και περιπάτου, μακριά από την σημερινή απαράδεκτη κατάσταση που κάποιοι θέλουν να διατηρήσουν.
Η πόλη και ο τόπος μας θα προχωρήσει εμπρός αφήνοντας πίσω τους νοσταλγούς του άσχημου περιβαλλοντικά παρελθόντος.