Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευχαριστίες του
Β. Μπουρνούς στον
Όμιλο Μυτιληναίος


O Όμιλος MYTILINEOS με σημερινό Δελτίο τύπου ανακοίνωσε την στήριξή του στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου με χρηματοδότηση ύψους 600.000€, σε σύνολο χορηγίας 1.000.000€ για τη στήριξη έργων υποδομής στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής σύμφωνα με ανακοίνωση του Ομίλου το καλοκαίρι του 2018.

O Όμιλος MYTILINEOS απεδέχθη την πρόταση του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου, κ. Ευάγγελου Μπουρνούς, για τη χρηματοδότηση της ενεργειακής αναβάθμισης του Σχολικού Συγκροτήματος Γυμνασίου-Λυκείου και του όμορου κλειστού Γυμναστηρίου της Δημοτικής Κοινότητας Ραφήνας, του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για το θέμα αρωγής των πληγέντων, η εταιρία ανέλαβε τη χρηματοδότηση των εξής δράσεων:

  • 600.000€ διατίθενται για την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου-Λυκείου και του κλειστού γυμναστηρίου της Ραφήνας.

  • 300.000 διατίθενται για τη δωρεά 6 αυτόνομων πυροσβεστικών οχημάτων στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιχειρησιακή ετοιμότητα της υπηρεσίας

  • Ενώ τα €100.000 διατέθηκαν, μέσω προγράμματος που υλοποίησε ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, για τη στήριξη 94 οικογενειών που βρέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Αισθάνομαι τη βαθύτατη υποχρέωση να ευχαριστήσω προσωπικά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας MYTILINEOS και ξεχωριστά τον καθένα που συνέβαλλε στη λήψη της σχετικής απόφασης-ανάσα για τις εκπαιδευτικές και αθλητικές ανάγκες του Δήμου μας.

Ο Δήμος σε συνεδρίαση των οργάνων, την ερχόμενη Τρίτη, θα προβεί στη σχετική αποδοχή της χορηγίας ώστε, με τη λήξη της σχολικής περιόδου να γίνει εφικτή η επέμβαση αποκατάστασης των κτηριακών μονάδων.

Ο Δήμος Ραφήνας και οι κάτοικοί του ευγνώμονες.

 

Με εκτίμηση,

 

Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Ευάγγελος Μπουρνούς