iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Την Τετάρτη το
πόρισμα για τον
Ζακ Κωστόπουλο


Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα παραδοθεί το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών για τα αίτια θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος.

Από πληροφορίες που προέρχονται από την ιατροδικαστική υπηρεσία, επιβεβαιώνονται όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ έγινε γνωστό ότι έχουν ολοκληρωθεί και οι ιστολογικές εξετάσεις που είχαν ζητηθεί από τους ιατροδικαστές.

Κατά τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ενώ από τις τοξικολογικές δεν προκύπτει κάτι που να σχετίζεται με τους λόγους που προκάλεσαν τον θάνατο του 33χρονου, οι ιστολογικές εξετάσεις έχουν ευρήματα, που συνεκτιμώμενα με τις διαπιστώσεις της νεκροτομής (κυρίως τα χτυπήματα που δέχτηκε και άλλα ευρήματα), οδηγούν στη διακρίβωση των αιτών θανάτου.

Η ιατροδικαστική έκθεση, όπως αναφέρει το τηλεγράφημα του ΑΠΕ, θα παραδοθεί στην Ασφάλεια Αθηνών, η οποία έκανε την προανάκριση και συνέταξε τη δικογραφία και αμέσως θα αποσταλεί στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, ενώ παράλληλα θα δοθεί στην δημοσιότητα.